Uluköy İlkokulu

WEB https://sanliurfaulukoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ULUKÖY MAHALLESİ MERKEZ/ŞANLIURFA
VİZYON : Hayata hazır, kendine güvenen, milli ve insani değerlere sahip mutlu bireyler yetiştiren model okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlayan bir okuluz.
BAŞARILAR : .

Saatler : 08.30-14.40
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Anasınıfları soba ile ısınmaktadır(Anasınıfı A şubesi anabinadadır.). İlk/Ortaokul binasında ısı pompalı ısıtma sistemi vardır.
Servis : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Merkeze ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yardımcı Köyüne 10 km uzaklıkta, Seksenören Köyüne ise 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 38 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Tüm sınıflarımızda akıllı tahta bulunmaktadır.Öğretmen lojmanı bulunmamaktadır. Ulaşım öğretmen servisi ve özel araçlarla sağlanmaktadır.